Deutsch / Română
German State Theatre Timișoara

Teatrul German este ambasador al Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști” 2019

7 March 2019

Pe 1 martie s-a dat startul celei de-a 18 ediții a Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști”, cu sprijinul indispensabil al instituțiilor de teatru din București și din țară. Prin această campanie umanitară organizată de UNITER în luna martie şi aprilie, se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, din toată țara, care au probleme medicale și o sănătate precară.

E și luna când sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului în modul cel mai firesc cu putinţă: pe scenă, în sala de spectacol, în spatele scenei, pentru a oferi altor artişti încredere, căldură şi şansa la o viaţă mai bună.
Sunt multe feluri de a fi activ și de a face ceva concret pentru această cauză. Și nu este vorba doar despre solidaritatea de breaslă! Este vorba, în primul rând, despre solidaritatea umană!


Pe site-ul www.uniter.ro, puteţi vedea mesajele video ale ambasadorilor, şi, începând cu 1 martie, regăsiţi lista completă a reprezentațiilor care se vor juca sub semnul Campaniei. Grăbiţi-vă să vă cumpăraţi bilete la teatru.
Teatrul German participă la campania „Artiștii pentru artiști” cu spectacolul De fapt e frumos, care va avea loc marți, 23 martie, de la ora 19.30, iar suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată.
Alătură-te Campaniei! Cumpără bilete, bucură-te de teatru, fă o faptă bună!
Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se pot vira în contul UNITER
RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei,
Fondul de Solidaritate Teatrală.

https://www.youtube.com/watch?v=4VTlBXnT-OI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0yLLYCUuoIea68QNhM42OHQ5AS3X1bl2eAZ5PTVFkykax-hvG1WDghtro


Latest news

#safetheater